(New)Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Today

 Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Today


(New)Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Today





Hello Guys, I come again with a fantastic Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Today contest, which is going on Flipkart. There is much other contest also which I like to feel share with you. Earlier I posted about Flipkart fake or fake answers, which you can check out daily that also. Both of these make you earn super coins on Flipkart.

Flipkart Beat the Genius Quiz Answers


Flipkart is known for its blockbusters deals and loots. Now Flipkart comes again with a Beat The Genius Quiz where you need to answers simple questions, which makes you earn prizes or super coins. The questions asked will be on general knowledge. You can daily give correct answers by visiting our site daily, which will increase your chance of earning.

Also Read,


How to Play Flipkart Beat the Genius Quiz?


Step1 First, you need to download Flipkart from the play store.

Step2 launch Flipkart App that you have installed.

Step3 You can create your account or Sign In if you already had an account.

Step4 Head over to the games section.

Step5 You need to click on Flipkart beat the Genius Quiz banner.

Step6 Now, you need to click on play and win to start the quiz.

Prizes You Can Earn


50 Gift Vouchers worth ₹1000.

2000 Gift Vouchers worth 50.

The remaining winners can earn Super Coins.

You can also earn prizes up to 10000 by inviting your friends to play with you. 

Flipkart beat the Genius Quiz Terms and Conditions


  • You need to give five correct answers to be eligible for the prizes.
  • Users who score as much as genius or more than genius will be declared as the winner.
  • Rewards will be a mix of prizes and super coins.
  • Prizes will be credited to your account before 31 January 2021.
  • You can check your rewards by clicking on my rewards.

Eligibility to Participate in the Contest


You must be 18 or above to participate in the contest.

Must be having a valid account on Flipkart.

The quiz will run Every day.

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today-22th November 2020

Question 1) Anustup and Gayatri are two of the seven horses drawing the chariot of God in Hindu mythology?
Ans: Surya

Question 2) In which city you can find the Padmanabha Swamy temple, know for the treasures in its vaults?
Ans:. Thiruvananthapuram

Question 3) Which was the first Indian company to be listed on Nasdaq?
Ans: Infosys

Question 4) As of 2019, who is the only player from the losing side to win MOM in an IPL final?
Ans: Anil Kumble

Question 5) Who is the only member of the Indian air force to win Param Vir chakra?
Ans:Nirmaljit Singh Sekhon


Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today-21th November 2020

Question 1) Where is the Sulabh International Museum of Toilets located?

Ans: New Delhi


Question 2) Who defeated emperor Humayun and took control of the Mughal empire?

Ans: Sher Shah Suri


Question 3) In which city did Sachin Tendulkar hit the first double century in men’s ODI cricket?

Ans: Gwalior


Question 4) In 1995, what historic first in India took place between Jyoti Basu and Union minister Sukh Ram?

Ans: First mobile phone call


Question 5) In the Mahabharata, who was the only son of *Dhritarashtra to survive the Kurukshetra war?

Ans: Yuyutsu


Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today-20th November 2020


1.Which Indian player defeated Nozomi to become the world champion in her sport
Ans: PV Sindhu.

2.Which was the first state in India to report a case of Covid-19
Ans: Kerala

3.Who did Pranab Mukherjee defeat In the election to become president of India
Ans: PA Sangma

4.What does the word Rafale mean in French
Ans: Gust of wind

5.In the 1920s, who became India’s first female advocate
Ans: Cornelia Sorabji


 

1 comment


EmoticonEmoticon