Amazon December Quiz Answers - win ₹15000

Amazon December Quiz Answers - Win ₹15000


Amazon December Quiz Answers - Win ₹15000

Amazon December Quiz Answers Daily

Hello guys, I hope you are enjoying our daily Paytm tricks and loot and tricks. Today I came again with an Amazon daily answers quiz in which you need to give answers for seven questions, which will be asked on general knowledge.



Amazon Daily Answers

Do visit our website loot and tricks for daily updated Amazon December Quiz Answers and get a chance to win a ₹15000 Amazon pay balance.


Also, visit


How to do Paytm KYC Near Me | Paytm KYC Center Near Me

Amazon December Quiz Answers Updated

Amazon December quiz was started in December and will be running full month. The winner's list will be posted by January 10 on the amazon contest page.


How to Participate in Amazon December Quiz Answers


Amazon December Quiz Answers Daily



Step1 First, you need to download the amazon app from the Google Play Store or App Store.


Step2 Open the amazon app and Login into your Account.

If you don’t having an Account, you can create your Account from here.


Step3 Navigate over to the Fun Zone section by searching or scrolling down.


Step4 You can also visit the contest from here.


Step5 Click on start to start the quiz.


Step6 After completion of the quiz, you will be entitled to a lucky draw.


Amazon December Quiz Answers- December 3, 2020

Question 1: When Did Nagaland Become 16th State Of India?
Answer 1: December 1, 1963


Question2: Gateway Of India Was Built In Memory Of Who’s Arrival At Bombay?

Answer 2: George V And Queen Mary


Question3: Who Composed The National Song ‘Vande Mataram’ In The Year 1876?

Answer 3: Bankim Chandra Chattopadhyay


Question4: On December 12, 1911, Delhi Was Declared The Capital Of India Replacing Which State?

Answer 4: Calcutta


Question5: Who Inaugurated The First Phase Of National Museum On December 18, 1960?

Answer 5: Dr. Sarvepalli Radhakrishnan


Question6: On December 15, 1953, Who Got Elected As The First Female President Of The United Nations General Assembly?

Answer 6: S. Vijayalakshmi Pandit


Question7: Which Of These Movies Won The Best Film Award At The V. Shantaram Awards Ceremony On December 27, 2008?

Answer 7: Taare Zameen Par


Questions in the Mind of the Users

Q1 What will be the prize for the winner?

Answer: ₹15000 amazon pay balance will be given to the winner.


Q2 Who can be the winner of the contest?

Answers: Anyone can be a winner who has given correct answers to all questions.


Q3 when will the winner be declared?

Answer: The winner list will be declared by January 10.


Q4 where I can visit for Amzon daily anwers.

Answer: You can visit our website loot and tricks for daily updated answers.


Terms and Conditions of Amazon December Quiz Answers

  1. This Amazon December quiz was presented by amazon seller services private limited.
  2. The quiz will commence from December 3, 2020, to December 31, 2020.
  3. To participate in the quiz, you must sign in or sign up from your Account in the Amazon app.
  4. You can participate by visiting the contest page.
  5. If you have given all the correct answers to the questions, you will be entitled to a lucky draw.
  6. The draw of the lots will be carried out in December.
  7. Every participant is eligible for the winner.
  8. The declared winner will be eligible for a 15000 amazon pay balance. 
  9. You will be eligible to receive promotional mail regarding the contest running on amazon by entering the contest.
  10. You need to participate separately in each contest.
  11. There is a total of one prize that will be given under this contest.
  12. The odds of winning will depend on the number of eligible entries
If you are having any problem regarding the contest, please comment below.







0 Comments

Post a Comment